Henrik

Musikal - Hva skjer når verden går i dass?

Del på Facebook

Vi har funnet Henrik Årdal, musikalens regissør og skolens travleste mann for tiden, på utsiden av aulaen. Han er nettopp ferdig med en lang øvingsøkt med dramagjengen, og har akkurat nok tid til å svare på tre små spørsmål fra oss.

Han forteller at musikalen tar tak i et ekstremt samfunnsaktuelt tema, nemlig miljøproblematikken. “Hva skjer når verden går i dass? Det er det musikalen handler om” forteller han. Publikum kan i følge Henrik vente seg noe som er veldig gjennomført. De får et innblikk i et helt eget univers, ja en helt egen verden. Han lover bra underholdning, god musikk og en entusiastisk gjeng som elsker å stå på scenen.

“Jeg har ekstremt høye forventninger til elevene, og jeg er ekstremt imponert over dedikasjonen og ambisjonsnivået til alle elevene. De jobber energisk, målrettet og alle drar i samme retning.” Forteller Henrik stolt.

 

Finn ut mer av musikalen her.