Bilde (1 Of 1)13

Endelig kom elevene

Del på Facebook

Søndag 27. september var på ny en festdag på Rønningen. I strålende solskinn ble 186 elever ønsket velkommen av 35 ansatte.

Mer enn 400 mennesker var samlet i skolens flotte nye Flerbrukshall. Kullet 17-18 er det første kullet som tar alle nybygg og de flott fasiliteten i bruk. Og det manglet ikke på godord og takknemlighet fra elever og foresatte. Det ble en stilfull åpning hvor skolens sceniske krefter stod for det musikalske åpningsnummeret og hvor skolens ny skolesalme: "Der himmel møter jord" også ble presentert for de nye elevene for første gang.

Rektor Svein Harsten holdt en engasjert tale om folkehøgskolens viktige plass og behov i det norske utdanningssystemet, før eleven gikk hver til sin linje og «ensomme» foreldre måtte reise hjem uten sine håpefulle 19-åringer. Så ble de til gjengjeld ønsket varmt velkommen til foreldrehelg 20.-22. okt.  Se info om dette annet sted på hjemmesiden vår.