DJI 0083 2

Foreldre- og vennehelg

Del på Facebook

Kjære foreldre, familie, venner, kjente og kjære,


Det er en glede for oss å ønske velkommen til foreldre- og vennehelg på Rønningen. Vi er nå godt i gang med årets kull. En flott og engasjert gjeng med mye trøkk og mye liv og kompetanse.


Vi håper å se veldig mange av dere hos oss helgen 20.-22. oktober.  En ny og flott skole som årets kull nå setter sitt preg på. Vi har mye å vise fram. Programmet for helgen ser i grove trekk slik ut: 


Fredag  
19.30    Middag
21.00    Huskonsert 

Lørdag
11.00 Å være ung i dag – generasjon Perfekt – ved Andreas Gravdal
12.00-14.00 Lunsjbuffét
13.00-15.00 Åpen linjundervisning; parallelt med dette blir det kunst- og fotoutstillinger, idrettsaktiviteter i hallen (ta gjerne med treningstøy)
15.00 Internasjonalt fokus – KFUK-KFUMs internasjonale engasjement med musikalske innslag fra våre sceniske elever (band, vokal, dans, TSN)
17.00-19.00 Middagsbuffet
20.00 Elevkveld ved Toppidrett


Søndag
Gudstjeneste Slottskapellet
Fra 15.00 (NB: Nytt tidspunkt): Rønningen deltar på TV-aksjonen

Overnatting
Vi har naturlig nok liten ekstra overnattingskapasitet på Rønningen. Så vi må be dere som trenger det om å ordne dere på annet vis. Så regner vi med at mange av dere også vil ha egne opplegg i familien. Det er selvsagt greit. Til info nevnes da at Elevkvelden lørdag kveld, aktiviteten lørdag formiddag og TV-aksjonen er obligatorisk for elevene.

Påmelding
For at vi skal kunne ha en ca-oversikt over antall for beregning av  mat og organisering ber vi dere om å fylle ut vedlagte svarskjema. Det finner dere her: PÅMELDING


Så håper vi å se veldig, veldig mange av dere