IMG_3686

Maten på Rønningen.

Del på Facebook

 

180 elever kan ikke like den samme maten. På samme tid har Rønningens sjefskokk et godt tilbud til alle elever året rundt. En ting er alle enige om: maten er aldri kjedelig.

I år har nesten alle middagene på Rønningen hatt et unikt tema. Hver uke har vi spist mat fra forskjellige land. Vi har blant annet hatt mat fra: Iran, Korea, Vietnam, Usa, Norge, Syria, Sverige, Kina, Sir Lanka og Storbritania. Hver uke legger kokken ut en melding på facebook der han forteller litt om ukens meny. Sjefskokken Oskar, mener dette handler om dannelse. Han sier: "19-åringene må utvide mathorisonten, prøve nye spenennde smaker og ikke bare mors kjøttboller".

Screen Shot 2018-03-01 At 16.39.30

FotoVideo-elev Emilie (insta: @roisjela) har fotografert noen av rettene på Rønningen. Disse bildene er fra USA-uka. 

IMG_3668IMG_3683