Hallen aktivitet idrett.jpg

Fantastiske idrettsfasiliteter på Rønningen!

Del på Facebook

Rønningen har fantastiske fasiliteter for idrett, dans og alle som vil trene og holde seg i form.Du ser den ikke når du ankommer Rønningen, men 15 meter under bakken ligger en 1000kvm stor flerbrukshall. Her har vi offisielle håndball- basket- og innebandybaner, samt tre volleyball- og badmintonbaner. I hallen finner du også airtrack, turnutstyr, flere bordtennisbord og mye annet utstyr.Hallen brukes av både idrettslinjene til undervisning og hele skolen til ulike aktiviteter og valgfag. Kjelsås IL leier seg inn til håndball og basket-treninger, og ofte har Volleyball-landslagene samlingene sine på Rønningen.Over flerbrukshallen har vi et nytt og moderne treningssenter. Her har vi et eget kondisjonsrom bestående av tredemøller, ellipsemaskiner, spinningsykler og romaskiner. Styrke- og basisrommet har alt man trenger av løsvekter som manualer, vektskiver og stenger. Det finnes også et stort utvalg av diverse styrkeapparater og apparater for trening med egen kroppsvekt.


Ved siden av treningsrommene finner du to dansesaler, begge utstyrt med speil og barrer. Her trener danseelevene til daglig, men alle de andre elevene som ønsker å holde på med dans, parkour eller akrobatikk kan også bruke disse. Rønningen har flere valgfag for danseinteresserte på timeplanen.På toppen av flerbrukshallen har Rønningen sin egen kunstgressbane, og i nærområdet har vi også flere større fotballbaner.  Men ikke minst har vi Nordmarka som nærmeste nabo. Her har vi milevis av godt merkede stier og grusveier, vinterstid blir disse preparert til skiløyper.

I Oslos skoger finner du mer enn 2 600 kilometer med preparerte langrennsløyper. 90 km av disse er lysløyper, og noen av disse finner du rett utenfor Rønningen. Det sies at mer enn halvparten av alle preparerte skiløyper i Norge har du tilgang til Oslomarka.Men Oslo har også både byen og fjorden.  Og er du glad i padle, er det mange muligheter med utgangspunkt i Oslofjorden.For den som er glad i idrett og aktivitet er Rønningen stedet, både om du er en som satser eller en som liker å holde deg fysisk i form!