Velkommen til Jubilantsamling 6.april!

Del på Facebook

Kjære 40-årsjubilanter fra skoleåret 78-79, 30-årsjubilanter fra 88-89, 20-årsjubilanter fra 98-99 og 10-års jubilanter fra 08-09! 

Velkommen til Jubilantsamling lørdag 6. april!

PROGRAM FOR DAGEN
12.00 Festlunsj (150 kr) 

13.00 Globalløp for årets elever
14.00 Jubileumsprogram i skolens aula
14:45 Omvisning på nye Rønningen
15:15 Separate samlinger for hvert kull i tildelte klasserom

Link til påmelding er her.
Påmeldingsfrist fredag 29.mars 2019. 

FESTLUNSJ & JUBILEUMSPROGRAM
Det hele begynner med en festlunsj kl 12.00. Videre har vi et jubileumsprogram i aulaen med orientering om skolen, elevinnslag etc. Etter en liten omvisning på skolen, vil hvert kull få tildelt sitt eget rom for å ta opp tråder og mimre. Her er det hyggelig om dere tar med bilder, årbøker og liknende.

ETTER KULLSAMLINGEN
Det er opp til hvert enkelt kull hva man ønsker videre for kvelden. En mulighet er å booke middag på Rønningen, en annen er å avtale egne samlinger utenfor Rønningen. Dersom dere ønsker å booke middag hos oss, trenger vi å vite hvor mange som ønsker dette. Gi beskjed til representanten for ditt kull, eller send en mail til post@ronningen.fhs.no


OVERNATTING
Dersom noen ønsker å overnatte på Rønningen, kan vi tilby overnatting på madrass i klasserom. Dette informerer du om i påmeldingsskjemaet nedenfor. Dagen etter vil dere kunne spise frokost sammen med elevene. Dette koster 100 kr.

PARKERING

Etter skolens ombygging er det færre parkeringsplasser på skolens område. Skolens begrensede parkeringsplasser er regulert for betaling via EasyPark-app.  Det er imidlertid gratis å parkere ute i Myrerskogveien.


JUNGELTELEGRAFEN
Vi håper at så mange som mulig blir med denne dagen! Vi har dessverre ikke alles e-poster, men benytter facebook-gruppene og jungeltelegrafen.
Tusen takk for at du hjelper oss å spre ordet! 

Hjertelig velkommen!