Utearealer

Velkommen til Jubilantsamling

Del på Facebook

Lørdag 29. mai arrangeres Jubilantsamling for kullene:

1970-71: 50-årsjubilanter

1980-81: 40-årsjubilanter

1990-91: 30-årsjubilanter

2000-01: 20-årsjubilanter

2010-11: 10-årsjubilanter

Rønningen ønsker kontakt med en eller flere personaler fra hvert kull som kan koordinere informasjon og samlingene og for sitt eget kull. 

Skolen legger opp til et begrenset program for dere der dere får se hva Rønningen er i dag. Vi fasiliteter videre åpningen på de kullvise samlingene.

 


SKOLENS PROGRAM FOR DAGEN
12.00 Festlunsj 

14.00 Jubileumsprogram i skolens aula
14:45 Omvisning på nye Rønningen
15:15 Separate samlinger for hvert kull i tildelte klasseromFESTLUNSJ & JUBILEUMSPROGRAM
Det hele begynner med en festlunsj kl 12.00. Videre har vi et jubileumsprogram i aulaen med orientering om skolen, elevinnslag etc. Etter en liten omvisning på skolen, vil hvert kull få tildelt sitt eget rom for å ta opp tråder og mimre. Her er det hyggelig om dere tar med bilder, årbøker og liknende.

ETTER KULLSAMLINGEN
Det er opp til hvert enkelt kull hva man ønsker videre for kvelden. Det er mulig er å booke middag på Rønningen, og fortsette samlingen på skolen. 


OVERNATTING
Et nytt tilbud fra 2021 er at deltagere kan booke seg inn på skolens sommerhostel og oppleve hva Rønningen er blitt i dag. Dagens elever opplever hotellstandard! Det serveres god frokost i spisesalen for gjestene! 

 

PARKERING

Etter skolens ombygging er det færre parkeringsplasser på skolens område. Skolens begrensede parkeringsplasser er regulert for betaling via EasyPark-app.  

 

Priser for måltider og overnatting avtales med kullkontaktene.


JUNGELTELEGRAFEN
Vi håper at så mange som mulig blir med denne dagen! Vi har dessverre ikke alles e-poster, men benytter facebook-gruppene og jungeltelegrafen.  Tusen takk for at du hjelper oss å spre ordet! 

Hjertelig velkommen!