P1077150.jpg

Sebastian Zalo får terningkast 6

Del på Facebook

Rappern Sebastian Zalo hadde et forrykende show på Rønningen i dag. Rønningen satser hardt på god musikk om dagen, med lansering av flere nye musikklinjer. Derfor inviterte skolen opp den lovende rapperen for å spille foran elevene.

Etter 45 minutter møte med Sebastian Zalo har eleven fått en ny artist i sine spilleslister. Elevene elsket den harde blandingen mellom det melankolske og det røffe. Åse, på Ten Sing Norway (til høyre på bildet) mente konsterten var så bra at hun ikke klarte la være å danse.

Sebastian selv uttrykte glede over et fantastisk publikum og en fantastisk folkehøgskole: “hvis jeg skulle valgt folkehøgskole på nytt hadde jeg valgt Rønningen!” Fortalte Zalo, han hadde valgt å gå på Utøvende Musikk: Vokal. Både fordi de tar vokale prestasjoner på alvor, men også på grunn av treningsstudio, nærheten til Oslo og at det var den flotteste folkehøgskolen han hadde sett.

Sebastian måtte spille i Aulaen, på grunn av Ten Sing Norway premiere, men er velkommen tilbake til storscena neste gang.