Vilde Mama

Mama`s gjestfrihet

Del på Facebook

Sør-Afrika tok imot oss med åpne armer- for et fantastisk land.

Under studieturen vår til Sør Afrika fikk vi blant annet bo i vertsfamilier, både i Soweto, Johannesburg og Cape Flats utenfor Cape Town.  Vi har fått nye bekjentskaper, nye facebook-venner og fantastiske minner og opplevelser for livet.

Thea Soweto

To av oss bodde hos en dame som kalte seg for Mama, i et lite koselig hus fylt med uendelig husvarme og kjærlighet. Hun var veldig glad for at vi var der, vi fikk afrikanske navn og spiste spennende mat (veldig spennende). Boforholdene var helt annerledes enn det vi var vant med, huset var avlangt og besto av tre små rom. 1 soverom, kjøkken og stue. Men akkurat passe stort! Og aldri hørte vi noen klage. Takknemligheten vokste i oss for hvert minutt og hver opplevelse.

Theakid

Å få bo noen dager midt i Soweto og Cape Town i vertsfamilier i stedet for på et hotell, er en utrolig mulighet til å bli kjent med Sør-Afrika på en dypere måte enn hva man kan som turist. Å se Sør-Afrikas hverdag, i stedet for de typiske turistattraksjonene, men samtidig få ha balansen mellom studietur og kosetur - DET var midt i blinken!

Thea og Vilde

Vilde Laerer Aa Spille