Skjermbilde 2012 03 08 Kl 220211 303X350

Utskjelt av bosetter

SE:VERDEN
Del på Facebook

Se hvordan T/R Verden blir utskjelt som nazister under Oliventreplanting på Vestbredden.  Les hele artikkelen hos TV2.no og se video fra hendelsen. Opplevelsene gjorde sterkt inntrykk på elevene, som fikk et heftig møte med hva palestinere opplever daglig. Vi hadde likevel en god debrief i gruppa etterpå, og nå er stemningen svært god etter den solide dekningen fra TV2 (som selv kontaktet oss). Nadia Matar fra Women in Green står  her fram med latterlige og usanne påstander, og i denne artikkelen blir det åpenbart hvordan israel tar seg til rette på okkupert palestinsk land, og hvordan bosettere kan behandle palestinere med miltæret som beskyttelse og medhjelpere! 

Se TV2s artikkel ved å klikke på denne lenken.  Se videoen hos TV2 Nyhetskanalen her.

T/R Verden har nå lagt ut en egen video om Oliventreplantingen og opptrinnet som er beskrevet hos TV2:T/R Verden plants Olivetrees in the name of Peace and Justice in the Westbank 2012.  

I tillegg ligger en kortere versjon ute,  “Women in Green accuses Norwegian students of being Nazis”, med bare episiden med Nadia Matar fra Women in Green og det israelske militærets arrestasjon av  Sajied Da’doua, 19.

Se også en av elevene, Erik Jørgensen, sin Blogg der han beskriver sin egen opplevelse av det som skjedde. “Hva er det som skjer – Våkn opp”

 

Med Israel for Fred MIFF har også omtalt saken (med et innledende skjermdump fra TV2s nyhetssak), og hevder i sin artikkel at KFUK-KFUM gjør fred umulig. Kommentarfeltene under viser hvor betent diskusjonen er, også i Norge.