Shosholoza Meyl

Shosholoza Meyl - et miljøvennlig alternativ

Del på Facebook

T/R Verden valgte toget som et miljøvennlig alternativ fra Johannesburg til Cape Town.  Shosholoza Meyl, miljøvennlig, krysse kontinentet på tvers, nydelig (og øde) sør-afrikansk natur, sovekupeer, lounge, restaurant,  forsinkelser, 28 timer som ble til 32...

I Cape Town møtte vithe the green bishop, Geoff Davies, grunnlegger av Southern African Faith Communities Environmental Institute.  Omtalt av erkebiskop Desmond Tutu som the Apostle of the Environment. 

"South Africa's very own "Green" Bishop Geoff Davies is keen to encourage renewable energy and believes we should share the resources of this world. He condemns usury, inequality and fracking and has a firm belief that we are all part of nature and that we must care for all of life."

Safcei 2

 

Følg med på T/R Verdens Facebookside for andre oppdateringer!