Papirbåtaksjon 2.JPG

Papirbåtaksjon utenfor Stortinget

Del på Facebook

De siste timene for T/R Verden 2014-2015 ble tilbragt utenfor Stortinget sammen med andre demonstranter gjennom Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdoms markering #papirbåter. Fokus på Norge og vilje og evne til å ta imot flyktninger som i desperasjon setter seg i stappfulle båter over Middelhavet med fare for sitt eget og sine barns liv, i håp om en bedre og tryggere fremtid, langt borte fra krig og sult.

Norge har tatt sålangt tatt i mot 4000 syriske flyktninger, mens Sverige har tatt i mot 56000. Det må gjøres noe med årsakene til at mennesker flykter. I mellomtiden er den kortsiktige løsningen er å sende båter til Middelhavet nå, og redde båtflyktninger opp av havet. 

T/R Verden var med å lagde papirbåter for å sette fokus på dette og be regjeringen handle!

Papirbåtaksjon 1.jpg

 

Papirbåtaksjon 3.JPG