IMG 0213 (1)

Fakkelmarkering ved Stortinget

Del på Facebook

 

 

Onsdag kveld deltok SE:Verden på fakkelmarkeringen ved Stortinget i forbindelse med FNs solidaritetsdag for Palestina. Vi fikk høre apeller fra blant annet Mani Hussaini fra AUF og Balder Alvær Olafsen fra Sosialistisk Ungdom. Fredrik Martinsen og Oda Aunan var også med og preget arrangementet med imponerende slam poetry. Av kravene som ble fremmet, var blant annet at regjeringen trekker Oljefondets investeringer ut av virksomheter som støtter opp om Israels ulovlige okkupasjonspolitikk. Det var flott å treffe andre osloborgere som også ønsker å jobbe for palestinernes sak, og synet av alle de palestinske flaggene brakte tilbake mange minner fra studieturen vi hadde tidligere i november. 

 

IMG 0238

IMG 0243

IMG 0254

IMG 0216