Screen Shot 2017 08 18 At 222132

Beatebedårerne

Del på Facebook

 

"Hvor er det dagene går?" spør guttene på Ten Sing Norway seg. Snart rykker et nytt kull med Ten Sing Norwayere inn på Rønningen, men mens vi venter kan vi se tilbake på musikkvideoene som Beatebedårerne produserte i løpet av året. 


Bedårernes filmer har spredd mye glede og ikke minst nytting informasjon om blant annet B5 provitamin og forholdene for elevene som har bodd på boligmodul under utbyggingen av Nye Rønningen folkehøgskole. 

Produksjonen av musikkvideoene har foregått innimeldom alt annet program i ettåringsåret. Flere ganger har nettene blitt tatt i bruk for å spille inn musikken i skolens studio. Resultatet er proft og ikke minst underholdende.


Dansing om natten er praktisk. Det mener iallfall Ten Sing Norway 16/17.