image1.jpeg

Showturnéen for Ten Sing Norway er over for denne gang.

Del på Facebook

Showturnéen for Ten Sing Norway 19/20 er over for denne gang, men fortvil ei! Vi skal ut på tur igjen etter jul! Før den tid derimot vil vi fortelle litt om showprosessen, premieren, og hva vi har opplevd på vår reise gjennom Norge og Danmark de siste tre ukene.


I ca sju uker jobbet vi i Ten Sing Norway med å utforme årets (og muligens tidenes;)) show. Vi fikk tildelt temaet «Tro og vitenskap», og måtte selv bestemme hvilke aspekter ved dette vi ville fokusere mest på. Vi kalte showet «Skjæringspunktet», for å rette fokus mot hvordan det er for unge i dag å forholde seg til tro, vitenskap, og hvordan de kan passe sammen. Vi tar også opp fordommer mot unge kristne i dagens samfunn. For å bli mer opplyst om temaet fikk vi inn eksterne folk som hjalp oss med temaprosessen.Etter låtutvalg, dansetimer, dramaøving, filminnspilling og mye øving med kor og band, var vi endelig klare for premieren! Den gikk veldig bra! Selv om vi under showprosessen var delt inn i ulike grupper, alle med hvert sitt ansvarsområde, kunne vi bidra med det vi ville inn mot show:) 

Etter låtutvalg, dansetimer, dramaøving, filminnspilling og mye øving med kor og band, var vi endelig klare for premieren! Den gikk veldig bra! Selv om vi under showprosessen var delt inn i ulike grupper, alle med hvert sitt ansvarsområde, kunne vi bidra med det vi ville inn mot show:)

Tiden for premiere kom, tiden for premiere gikk, og det gjorde vi også. Eller, teknisk sett fløy vi. Til Alta!! Vi digget Nord-Norge, og et høydepunkt var å se nordlys i Tromsø!<3

 


Tur-ruten tok en kraftig sving ned til Østlandet, og deretter Danmark. Vi hadde tre show hos våre sørlige naboer, og selv om vi ble veldig godt tatt i mot, oppstod det noen utfordringer med språket, men det løste vi:)


Turnétoget rullet videre, og igjen dro vi til Nord-Norge. Denne gangen stod Bodø, Mo i Rana og Namsos for tur.

Deretter fikk vi en etterlengtet fridag i Trondheim, med byvandring og moro!

De siste fire showene hadde vi i Ulsteinvik, Førde, Stavanger og Arendal. 


Vi kan nå se tilbake på 16 show, lange dager, mye suppe, mye bordtennis, mye rigging, gode venner og stort sett bra respons fra publikum;) Det var både deilig og vemodig å dra hjem igjen, men alt i alt var turnéen en sykt bra opplevelse som vi kommer til å huske og sette pris på resten av livet!<3