12196242 10153179487076778 8365242293864110785 N

Tredje strake seier for Rønningen Toppfotball

Del på Facebook

Vi er nå godt i gang med skoleåret. Sist slo Rønningen en ny folkehøgskole. I en ellevill kamp som endte med 5-4-seier. ”Seieren kunne og burde vært større.”, uttalte tomålsscorer Henrik Waterloo i kjølvannet av kampen som nå håper seiersrekka skal vare ut året.

Vi har også tatt en prat med linjelærer og tidligere toppspiller Svein Tore Brandshaug om hvordan det ser ut så langt:

 - Vi har hatt gode temauker hvor vi de siste ukene har fokusert på forsvarsjobben så vel som angrepsspillet. Dette har gitt resultater. Mange har hatt en god utvikling som enkeltspillere og laget fungerer nå bedre og bedre som et kollektiv. I tillegg har vi det gøy sammen.

 Toppfotballinja har spilt ukentlige kamper til nå. I november blir det imidlertid pause fra kampprogrammet, da turen går til Brasil. Det betyr imidlertid ikke at vi ligger på latsiden. Det forsikrer nemlig Svein Tore Brandshaug oss om:

 - Å vinne tre strake kamper, og i tillegg bortekamper viser at vi har fått inn en god prestasjonskultur i gruppa. VI har blitt flinkere til å sette krav til hverandre. Ingen eller lite slurv i treningsarbeidet. Det er gledelig å se, men vi har fortsatt en vei å gå. Den går seg ikke selv. Noen må gjøre jobben.

12180156 10156150048360137 235015333 N

Banens beste mot Numedal restituerer etter en glimrende kamp. PS. Noen må gjøre jobben. 

 

I tillegg til dette stablet jentene på linja i kraft et slagkraftig mannskap. Til tross for at de har mye trening med klubb og linje. De har til nå vunnet den kampen de har spilt. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Jentene bøttet inn mål mot Hurdal.