Screen Shot 2016-12-09 At 09.06.23

KLASSEFORSKJELL

Del på Facebook

KLASSEFORSKJELL

Det var ikke akkurat julestemning da Haugetun kom på besøk på Grefsen stadion. En tåkete stadion og et regnvær som selv gjorde de som hadde kledd seg dobbelt opp med regntøy, våt. Men til tross for et nitrist vær, var det på ingen måte en nitrist forestilling fra våre gutter. Kampen kan du se her.


Etter en litt trøblete start, hvor vi slo for mye langt og brukte førstebevegelsen alt for ofte, fikk vi roet ned spillet og satt opp utallige trekanter og kombinasjonsspillet . I tillegg klarte vi å variere det med å være direkte i spillet og holde ballen i laget. Vi var også meget gode i gjenvinningsfasen og trygge i avslutningene våre. Vi stoppet ikke opp før det sto 7-1 på resultattavla, noe som ikke var et mål for lite.

Mål. 1 Fredrik setter ballen sikkert i mål etter et flott gjennomspill av Saga.
Mål. 2 Amund setter ballen i mål etter at keeper måtte gi retur etter et fantastisk skudd av Daniel.
Mål. 3 Et meget flott angrep ender med at Sondre løper seg fri på bakerste og setter ballen kontant i mål.


Mål. 4 Daniel chipper Tore alene med keeper og sunndalingen er trygg som banken
Mål. 5 Kampens angrep hvor masse kombinasjonsspill og vending av spillet fører til at Amund er fri og legger ballen inn til Fredrik som hæler ballen i mål
Mål. 6 Duoen Daniel- Tore er på farten igjen og Tore lager sitt andre for dagen.
6-1 Markeringssvikt på defansiv dødball og Haugetun reduserer.
7-1. Innbytter Magnus setter opp Mathias som hamrer inn 7-1 og ydmykelsen er komplett.

Ikke noe i tvil om at gjengen har hatt en veldig positiv utvikling til nå. Vi tar nye steg hver dag og utvikler oss både individuelt og som lag. 7-1 mot Haugetun er et meget sterkt resultat. Vi manglet i tillegg bærebjelker som Kjell Magnus, Jesper og Amund til denne kampen, så gutta må fortsette å stå på, for å forsvare en plass på laget.