Arne Siem Og Lillian

Den magiske kraften i fotball og musikk

Musikkproduksjon
Del på Facebook

Musikk og fotball er verdens-språk med en egen kraft… de kommuniserer rett til våre følelser uavhengig av ord. 

Vi er på besøk hos Kjetil Siem og prater om forskjellen på norsk og afrikansk fotballkultur. Siem og Hiorth har jobbet sammen ved flere anledninger, senest da det sørafrikanske landslaget møtte Norge på Ullevål stadion. Da underholdt Hiorth's North Sea Big Band i pausen, og hele Rønningen Folkehøgskole deltok med koreografert dans og show ute på gressmatta :-) 

Vi er nå straks på vei til Sør-Afrika med bandklassen og sosialklassen, der vi skal samarbeide med Ymca. Siem og NFF har gitt oss 20 fotballer som skal brukes av Y til å starte serie med 10 lag i slummen utenfor Cape Town. 

Følg med på blogger om hva vi opplever.