Helges Kontor

Proffe lærere i bandklassen

Musikkproduksjon
Del på Facebook

Siden Rønningen Folkehøgskole ligger i Oslo, er det lett å få gode musikervenner til å komme og undervise som timelærere i bandklassen. Markus er et godt eksempel på dette. Han kommer til oss når han ikke er på turné med Maria Mena eller sitter i bandet i The Voice. 

I går hadde hele bandlinja glede av først å ha ham som samspillkonsulent på formiddagen, og så oppleve ham med det ultrahotte bandet High Red på klubbkonsert nede i byen. Noen av gutta fikk også være med på lydprøven .

Idag får vi besøk av magiske Torstein Lofthus (The Shining, Blackjazz, Elephant 9, Idol, Vamp etc.) som skal være litt groove-konsulent på det repertoaret vi skal gjøre på den forestående turneen i Sør-Afrika. Vi gleder oss! 

Og for å vise andre timelærere som vi bruker jevnlig : det siste bildet er fra keyboardist Helge Nysted sitt "kontor" , som igår var på Rockefeller . Helge er fast bandleder for Siri Nilsen.