DSC 0123

Årets elever om turen til Cape Town

Del på Facebook

 - Studieturen til Afrika er den beste turen jeg har hatt.Alt var lagt opp til at vi skulle få gjort mest mulig ( både musikk- og turist relatert) , men jeg hadde fortsatt en følelse av at jeg var på ferie med vennene mine 

 

- Året på Rønningen er fylt med ubeskrivelige opplevelser . Det er et år du møter fantastiske mennesker og lærer ting om deg selv . Band-turen  gikk til Sør- Afrika og har gitt meg opplevelser for livet . Spille konserter for mennesker som ikke eier eller har noe , men som  setter så utrolig stor  pris på at vi gjør dette  for dem - det har skapt sterke minner på godt og vondt ..

 

- studieturen til Sør - Afrika: jeg kan ikke huske å ha kost meg så mye i løpet av et par uker . Vi har gjort mye musikk relaterte ting som har vært lærerrikt , men også ting som fex safari , shopping , Robben Island ( der Mandela satt i fengsel )med en guide som selv har vært fange . Vi har spist mye god mat , sola oss , dratt en tur til San folket som er det eldste folkeslaget i verden . Vi har hatt turne på skoler i slummen med opp til 1000 tilskuere , de hylte og skreik som om vi var superstjerner. Vi har spilt på jazzklubb med de beste musikerne i Sør - Afrika, det var utrolig inspirerende . Hele turen var fantastisk og noe jeg kommer til å ha glede av resten av livet . Går du på bandlinja på Rønningen vil du få med deg denne turen , og det anbefales på det sterkeste