Shadow Hills Mastrings Compressor Class A - hardware versjonen av denne ble bare laget i 50 eksemplarer
Shadow Hills Mastrings Compressor Class A - hardware versjonen av denne ble bare laget i 50 eksemplarer

Julegodter til Studio1

Del på Facebook

Studio 1 er skolens hovedstudio . Her bruker vi ekstra midler til snacks og godsaker for musikkprodusenter.

Vi oppgraderer nå hele maskinparken med en helt ny toppspekka iMac med 64Gb Ram ,nytt lydkort fra Focusrite - Saffire 18i20, nye studiomonitorer fra Dynaudio mm .

Og hovedsoftware er siste utgave av Logic Pro  med alle dets fantastiske effekter og synther - som brukes av søskenparet  Eilish og mange, mange  andre store musikere rundt om i verden .

I tillegg har vi skaffet oss tilgang til noen lekre plug-ins i verdensklasse, bl.a. Elysia,Shadow Hills Class A,SPL IRON,Lindell/Neve Channel 80 og Black Box tube saturator - for å nevne noen få .

Som elev ved utøvende musikk og musikkproduksjon får du tilgang til våre 4 studioer - alle utformet litt forskjellig , fordi vi liker variasjon når vi skal være kreative :-)

Og i skolens største samspillrom har vi investert i 32 kanals lydkort/mixer med 5tk  16 kanals lyttemixere - som gjør det veldig enkelt for band å spille inn live med god og profesjonell lytting i eget headset :-) 

Så ikke nøl med å søke plass hos oss ! her får du tilgang til et eldorado av teknikk, og kanskje viktigere enn alt - et strålende team av lærere og kreative medelever  - så helt uavhengig av Covid og det som skjer i verden ellers kan vi skape fantastisk musikk sammen !