IMG 4415

Spennende tid på Vokal-linja

Del på Facebook

Vokal-linja 13/14 på Rønningen folkehøgskole har i kommet godt i gang med sangtimer, musikkteori, låtskriving, korøvelse og interpretasjon. I ukene fremover har vi besøk av to praksiselever fra Høgskolen i Telemark – Hans Petter Hammersmark fra Stavern, kjent fra The Voice i 2012, og Mathias Knutzen fra Oslo. Begge går Praktisk-pedagogisk utdanning med fordypelse i RLE og musikk. De er her hos oss noen uker fremover for å ha sin praksisdel av studiet for å lære dem å bli bedre lærere ved å undervise linja.

Vokal-linja har fått en innføring i takt og notelære samt lært diverse korsanger. I tillegg har vi startet med forberedelser til jul. Julesanger står på planen og vi har kommet i gang med en medley bestående av bla. sangene «Winter Wonderland» av Richard B. Smith & Felix Bernard og «Sleigh Ride» av Leroy Anderson.