Vokal I LA 4

Vokal i LA

Del på Facebook

Tilbake fra en fantastisk tur til eventyrlige Los Angeles

 

”L.A.” Forkortelsen gir en haug med assosiasjoner til Hollywood, show business, film, sport, Stillehavet, høye palmer, hvite strender og fantastisk musikk.

Nå i slutten av november kom Vokal tilbake fra en eventyrlig studietur til verdens showbiz-hovedstad.

Det ble to besøk på det enorme campuset til UCLA der linjas elever fikk delta aktivt på ”African-American Workshop” og ”Jazz vocal combo”. På de to søndagene ble det suksessrike opptredener på gospelgudstjenester i San Fernando Valley og Riverside. Gospelstjernen og pastoren Sandra Crouch var så begeistret for Rønningen Vocals at hun inviterte hele gjengen hjem til seg på barbecued chicken noen dager etter. En hel dag i fantastiske Universal Studios ble det også tid til der ”the Studio tour” var et klart høydepunkt. I tillegg ble det turer til downtown L.A., Beverly Hills, Grammy Museum og middag og konsert på jazzklubben Pips On La Brea.

Gjengen bodde sentralt og fint midt i Santa Monica med kort vei til alt det den vakre strandbyen har å by på.

Vokal kom inspirerte og glade tilbake og har kastet seg inn i julekonsertforberedelser og sememesteravslutning.

 

 

Vokal I LA 2

Vokal I LA