Artist / Låtskriver

Instagram
Bilder
Video
  • Individuelle sangtimer
  • Låtskriving
  • Sceneopptreden

 

Mål for linja

At du skal få utvikle ditt personlige artistiske uttrykk både på scenen og i studio.

Studietur
Studietur til avklaring ihht Corona-pandemien

Med topp plassering i Oslo og et unikt lærerteam i ryggen har du en fantastisk mulighet til å leve ut artistdrømmen. 

Artist/Låtskriver jobber vi mot at du skal produsere tekster og melodier. Her får du hjelp og rom til å jobbe med dine egne tekster i stillhet og i fellesskap.


Låtskriving er som all slags trening: jo mer du gjør det, jo bedre blir du. Her får du tid og veiledning til å gjøre nettopp dette. I tillegg får du veiledning av erfarne låtskrivere og får samarbeide med dyktige bandmusikere.På Rønningen blir du en del av et nettverk av unge mennesker som elsker musikk. Sammen arrangerer vi konserter hver måned. Med 180 entusiastiske medelever i publikum tar det ikke mange månedene før du føler deg trygg på scenen.


Det har skjedd mye i musikkbransjen de siste årene. Før ble man ikke sett på som "ekte musiker" hvis man ikke skrev alle linjene og spilte alle instrumentene selv. I dag sitter ofte tekstforfattere og artister på hver sin side av en skjerm. Her på Rønningen kan vi skrive og spille i samme rom og gå sammen i skolens studio etterpå. Den unike hverdagen på Rønningen er noe som må oppleves.


Artist/låtskriver samarbeider tett med vokallinja og de andre sceniske linjene på skolen. Her får vi inspirasjon mens vi jobber, synger og lærer sammen.


Vi har god kontakt med Oslos musikkliv og vi besøker spennende steder i byen. Ofte kommer det kjente artister opp til Rønningen for å holde konserter, forberede større konserter eller gjøre workshop med elevene. Vi har blant annet hatt besøk av Ida Wroldsen, Marthe Wang, Fieh og Sebastian Zalo. Se video om Rønningens to elever, Carlisle og Vilde, som begge kom langt i Idol-finalen 2018.


 

Studietur til Los Angeles


Velkommen til 11 solfylte dager i Los Angeles, California. Her får du gleden av å synge i to gospelkirker. Vi besøker UCLA, konserter, jazzklubber og andre musikalske opplevelser. Det blir turer til Hollywood, Venice beach, Universal Studios, Beverly Hills og Downtown L.A. Vi bor selvfølgelig ikke langt unna stranden.


Lærere

Linjelærer Martin Alfsen er en anerkjent musikkprodusent, låtskriver og musikalsk leder som har jobbet med en lang rekke norske og internasjonale artister, hovedsakelig innenfor genren Gospel. Han har skrevet mer enn 350 sanger som er innspilt og utgitt.


Individuelle sangtimer: Sangpedagog Tone Scott-Dahl Pedersen 

Ved siden av å jobbe på Rønningen jobber Tone som utøvende sanger, pianist og låtskriver.


Andre lærere på Utøvende musikk:

Arne Hiorth - samspill, musikkproduksjon, huskonserter, blås, lydteknikk

Markus Lillehaug Johnsen - samspill, teori og gitarundervivning

Sølve Styve Etnestad - teori, låtskriving, arrangering, Ten Sing Norway

Mari Tesdal Hinze - formidling, rytmisk korledelse, forsangerteam

 

Velkommen til Folkehøgskolen i Oslo

 

Tomine Harket.png
Tomine Harket
Vokalelev Om Linja Jan Fredrik
Jahn-Fredrik Tutvedt
Martin Alfsen
Linjelærer Artist/Låtskriver og Utøvende musikk
Martin Alfsen
Tone Scott Dahl-Pedersen
Sangpedagog
Tone Scott Dahl-Pedersen