Musikkproduksjon

Instagram
Bilder
Video

Drømmer du om å lage musikk i studio eller produsere for andre? Få undervisning av noen av Norges beste musikere og spill sammen med ambisiøse medelever fra hele landet.

Mål for linja


Du skal få utvikle deg som produsent, bli bedre på å jobbe i studio og få oppleve et kreativt musikkfelleskap. 

Studietur
Studiotur til Venezia, Italia, Utøvende Musikk: Band

Individuell oppfølging og samarbeid med andre musikere, vokalister, produsenter og låtskrivere. 

På utøvende musikk  møtes musikere, låtskrivere, vokalister og produsenter for å skape store musikalske opplevelser. Her kan du som har musikalske ambisjoner få leve ut musikkdrømmen og utvikle deg i møte med andre på samme nivå


Musikkproduksjon vil du få tid og rom til å sitte på egen maskin å jobbe med din musikk. Du får være med på å lage dine egne oppgaver og få tilbakemeldinger etter behov.


Vi tilbyr en praktisk tilnærming til musikk. Samspill og arbeid i studio utgjør derfor en vesentlig del av tilbudet, kombinert med fag som ”anvendt teori” og ”rytmisk trening”. Du vil også få personlig oppfølging i faget ”bransje, identitet og profesjon” og mulighet til å velge mellom en rekke valgfag. 


Som elev på Utøvende Musikk vil du få mange muligheter.
Du får tilgang til studio, samspillrom, øverom og ulike konsertarenaer.
Fra Aulaen med sine 200 sitteplasser, godt utstyrt med lyd- og lysutstyr, til mindre scener og spennende rom for intimkonserter. Les mer om våre fasiliteter her.


På Rønningen får du leve ut musikkdrømmen din. En viktig del av livet som musiker er konserter og konsertforberedelser. Derfor setter vi opp månedlige huskonserter hvor vi spiller for 180 entusiastiske medelever.Du kan bidra på våre huskonserter foran 180 entusiastiske medelever!
Og du kan få oppleve artister som kommer på besøk og har eksklusive konserter på skolen. Vi har blant annet hatt besøk av Gabrielle, SKAAR og Kim Ofstad (D'Sound) og hatt livekonserter med Ina Wroldsen, B-boy Myhre, Safario, Fieh, Sebastian Zalo, Ole Børud og Marthe WangDet er bra å være musiker på en folkehøgskole som ligger i Oslo. Vi får besøk av noen av Norges beste musikere og vi besøker store og små scener rundt i byen. Søk på Rønningen og bli en del av landets største musikkmijø!


Lærere


Linjelærer Arne Hiorth har i over 30 år vært studio- og teatermusiker i Oslo. Han har bidratt på innspillinger med artister som Oslo Groove Company (vinner av Spellemannsprisen), Mari Boine og Bjørn Eidsvåg. Sjekk ut musikken hans her. 
Samspilllærer Markus Lillehaug Johnsen er gitarist for Adam Douglas, Ole Børud, Marthe Wang og sitter ofte i husbandet til The Voice og Idol.


Andre lærere på Utøvende musikk:


Martin Alfsen - låtskriving, teori, musikkhistorie   

Sølve Styve Etnestad - teori, låtskriving, arrangering, Ten Sing Norway

Mari Tesdal Hinze - formidling, rytmikk og grounding, forsangerteam

Tone Scott-Dahl Pedersen - sangpedagog

 

Velkommen til Musikkproduksjon på Rønningen Folkehøgskole.
 

Tomine Harket.png
Tomine Harket
Ketil Myhre
Ketil Myhre
Sondre.jpg
Sondre Jessen Bjerkeli
Arne Hiorth
Linjelærer Utøvende musikk og Musikkproduksjon
Arne Hiorth