Parkour og tricking OSLO

Instagram
Bilder
Video
  • Fantastiske fasiliteter
  • Landets beste by!
  • Fokus på mestring
  • Leke med akrobatikk
  • Lære kule triks

 

 

Mål for linja


Du skal få utvikle deg fysisk og psykisk, få utfordra deg i parkour og oppleve mestring i et godt fellesskap.

Et helt år med parkour og tricking - kan det bli bedre?

Dette er linja for deg som liker utfordre deg og elsker å være i aktivitet . Linja passer alle, så her kan du være enten du har mye eller lite erfaring innen parkour. Gjennom mye aktivitet, turer og annet sprell blir vi fort og sammensatt gjeng.


Parkour handler om å komme seg fra A til B på mest mulig effektiv og stilig måte ved hjelp av egen kropp. Det kule med Parkour er å lære av hverandre og pushe hverandre til nye tricks. Sammen lager vi en bra gjeng som backer hverandre til å utfordre hverandres grenser. Her er det åpent både for nybegynnere og mer experienced.


Har du lyst til å lære triks som cat leaps, arm jump, wall spin og backflips er Oslo det beste stedet. Mere urban lekeplass finner du ikke. Oslo har også et stort miljø i Oslo Parkour Park og der kjører vi gatherings for å lære mer av flere. Vi gleder oss til mange kule jams med deg! 


Vi har også gode treningsfasiliteter for kondisjon- og styrketrening. Vi har et eget kondisjonsrom bestående av tredemøller, ellipsemaskiner, spinningsykler og romaskiner. Styrke- og basisrommet har alt man trenger av løsvekter som manualer, vektskiver og stenger. Det finnes også et stort utvalg av diverse styrkeapparater og apparater for trening med egen kroppsvekt.


Har du lyst å teste triksene du lærer på snø, ligger Oslo Vinterpark kun en T-banetur unna. Her har du stor park, Superpipe og mange fete elementer! 

Har du lyst å teste triksene du lærer i sjø ligger Oslofjorden med Sørenga og Tjuvholmen en trikketur unna.

Les mer om folkehøgskolen i Oslo her.

freddi.jpg
Fredrik Slettum
Christoffer Dahl
Lærer Idrett og ball
Christoffer Dahl