Toppfotball

Instagram
Bilder
Video
  • Daglige fotballtreninger
  • Teknikk
  • Taktikk og analyse
  • Utholdenhet
  • Styrketrening
  • Studietur
Mål for linja


Utvikle individuelle og relasjonelle ferdigheter på fotballbanen alene og sammen med andre spillere. 

Studietur
Brasil

Toppfotball er for deg som har ambisjoner på fotballbanen, men også vil oppleve et unikt år på folkehøgskole i Oslo!

På Rønningen får du skreddersydd et treningstilbud i samarbeid med divisjonsklubber i Oslo-området! Du får trene i vårt fantastiske nye anlegg med kunstgressbane, flerbrukshall, styrke- og kondisjonsrom, og selvsagt med ball ute på baner i nærområdet. Samtidig får du være del av et unikt fellesskap gjennom året på folkehøgskolen!


Vi tar opp et begrenset antall elever på linja, det betyr at du må spille på et nivå tilsvarende 4. divisjon senior, 1. divisjon junior, eller bedre.


Vi hjelper deg å finne riktig klubb og nivå, hvis du ønsker det. De siste årene har elevene våre spilt for mange av Oslo-klubbene: Vålerenga, Skeid, Lyn, KFUM Oslo, Kjelsås, Korsvoll, Årvoll, Grei og Hasle Løren.


En vanlig dag på Toppfotball består av fotballtrening, styrke, utholdenhet, analyse og varierte aktiviteter rettet mot fotball. Skolens idrettslærere samarbeider med klubbtrener og det legges til rette for at man kan prioritere klubbtrening på ettermiddagen.


Linjen har studietur til Brasil.


Toppfotball-lærer er Svein Tore Brandshaug med mange års Tippeliga-erfaring med ulike toppklubber som Molde, Haugesund og Strømsgodset. Han er utdannet idrettslærer og har i tillegg UEFA B-lisens som trener.

På idrettsseksjonen møter dere også lærer på Idrett & Ball, Christoffer Dahl, som har spilt fotball i Eiliteserien både for Lyn og Hønefoss, samt i Obosliagen for KFUM Oslo (Kåffa).


Kontakt sveintore@ronningen.fhs.no 

Telefon 91131353

 Bilderesultat for instagram logo 

Følg oss på Instagram @rfhs_toppfotball

Aabel Kamilla2
Kamilla Aabel
Sigurd Og Kejll Magnus 2016
Kjell Magnus
Svein Tore Brandshaug
Lærer Toppfotball
Svein Tore Brandshaug