Toppfotball

Instagram
Bilder
Video
  • Daglige fotballtreninger
  • Styrketrening
  • Utholdenhet
  • Skreddersydd treningsleir i Marbella, Spania
  • Analyse
Mål for linja


Du skal få utvikle dine ferdigheter på fotballbanen sammen med andre spillere på et høyt nivå. 

Studietur
Marbella, Toppfotball

Toppfotball er for deg som har ambisjoner på fotballbanen.

På toppfotball tar vi opp et begrenset antall elever, og i et samarbeid med lokale klubber i divisjonssystemet skreddersyr vi et toppfotballtilbud til deg. Mye av treningen vil foregå med ball på kunstgresset på skolen og i nærområdet. Det vil også bli en del trening i vår splitter nye flerbrukshall og våre treningsrom.


Opptakskrav er at du holder et nivå tilsvarende Eliteserien – 4. divisjon for gutter eller 1. divisjon junior. For jentene er kravet Toppserien - 2. divisjon.


Ønsker du klubb har vi i mange år hatt spillere i ulike klubber i Oslo. Vålerenga, Kjelsås, Frigg, Skeid, Lyn, KFUM, Korsvoll, Grei og Røa er eksempler på klubber hvor noen av våre elever har spilt de seneste årene. Vi er behjelpelig med å finne riktig klubb og nivå.


Innholdet i linjetilbudet er daglige treninger, hvor vi tilrettelegger for at man kan prioritere klubbtrening på ettermiddagstid. Skoletreningen består av fotballtrening, styrke, utholdenhet, analyse og varierende aktiviteter spesifikt rettet mot fotballen. Dette gjøres i samarbeid med klubbtrener og skolens idrettslærere.

På linjen vil du få muligheten til å ta grasrot-trenerkurs og om du ønsker så kan du også ta del i et eksklusivt ledertrenerkurs tilrettelagt av skolen.


Linjen har studietur og treningsleir i Spania.


Toppfotball-lærer er Svein Tore Brandshaug med mange års Tippeliga-erfaring med ulike toppklubber som Molde, Haugesund og Strømsgodset. Han er utdannet idrettslærer og har i tillegg UEFA B-lisens som trener.

På idrettsseksjonen møter dere også lærer på Idrett & Ball, Christoffer Dahl, som har spilt fotball i Eiliteserien både for Lyn og Hønefoss, samt i Obosliagen for KFUM Oslo (Kåffa).


Kontakt sveintore@ronningen.fhs.no 

Telefon 91131353

 Bilderesultat for instagram logo 

Følg oss på Instagram @rfhs_toppfotball

Aabel Kamilla2
Kamilla Aabel
Sigurd Og Kejll Magnus 2016
Kjell Magnus
Svein Tore Brandshaug
Linjelærer Toppfotball
Svein Tore Brandshaug