Toppfotball

Instagram
Bilder
Video
  • Daglige fotballtreninger
  • Styrketrening
  • Utholdenhet
  • 15 dager i Brasil
  • Skreddersydd treningsleir i Marbella, Spania
  • Analyse
Mål for linja


Du skal få utvikle dine ferdigheter på fotballbanen sammen med andre spillere på et høyt nivå. 

Studietur
Brasil og Spania, Toppfotball

Toppfotball er for deg som har ambisjoner på fotballbanen.

På toppfotball tar opp et begrenset antall elever, og i et samarbeid med lokale klubber i divisjonssystemet skreddersyr vi et toppfotballtilbud til deg. Mye av treningen vil foregå med ball på kunstgresset på skolen og i nærområdet. Det vil også bli en del trening i vår splitter nye flerbrukshall og våre treningsrom.


Opptakskrav er at du holder et nivå tilsvarende Eliteserien – 4. divisjon for gutter eller 1. divisjon junior. For jentene er kravet Toppserien - 2. divisjon.


Ønsker du klubb har vi gjennom mange år hatt et tett samarbeid med lokale fotballklubber. Vålerenga, Kjelsås, Frigg, Skeid, Lyn, KFUM, Korsvoll, Grei og Røa er eksempler på klubber hvor noen av våre elever har spilt de seneste årene.


Innholdet i linjetilbudet er daglige treninger, hvor vi tilrettelegger for at man kan prioritere klubbtrening på ettermiddagstid. Skoletreningen består av fotballtrening, styrke, utholdenhet eller andre varierende aktiviteter spesifikt rettet mot fotballen. Dette gjøres i samarbeid med klubbtrener og skolens idrettslærere.


Linjen har studieturer til Brasil og Spania.


Toppfotball-lærer er Svein Tore Brandshaug med mange års Tippeliga-erfaring med ulike toppklubber som Molde, Haugesund og Strømsgodset. Han er utdannet idrettslærer og har i tillegg UEFA B-lisens som trener.


Kontakt sveintore@ronningen.fhs.no 

Telefon 91131353

 Bilderesultat for instagram logo 

Følg oss på Instagram @rfhs_toppfotball

Aabel Kamilla2
Kamilla Aabel
Sigurd Og Kejll Magnus 2016
Kjell Magnus
Svein Tore Brandshaug
Linjelærer Toppfotball
Svein Tore Brandshaug