Utøvende musikk: band/vokal

Instagram
Bilder
Video

Møt noen av Norges beste sangere og musikere og jobb kreativt sammen med ambisiøse medelever på scenen og i studio. Fantastiske fasiliteter og beliggenheten i Oslo gir mange muligheter!

Mål for linja

Du skal få utvikle deg  som sanger eller musiker på ditt instrument og bli bedre på å spille sammen med andre –live og i studio.

Studietur
Studietur til avklaring ihht Corona-pandemien

Som elev på Rønningen får du være en del av landets største musikkmiljø.

På Utøvende musikk møtes musikere og vokalister for å skape store musikalske opplevelser sammen. Her kan du som har musikalske ambisjoner få leve ut musikerdrømmen og utvikle deg i møte med andre på samme nivå. Du vil også samarbeide tett med medelever på Musikkproduksjon og Artist/Låtskriver.


 


Vi tilbyr en praktisk tilnærming til musikk. Samspill og arbeid i studio utgjør derfor en vesentlig del av tilbudet, kombinert med fag som ”anvendt teori” og ”rytmisk trening”. Du kan i tillegg velge fag som improvisasjon, musikkformidling, kreativt samspill, arrangering, låtskriving, musikkproduksjon og forberedelse til opptaksprøver – blant annet. 
Etter et år på Rønningen skal du være godt forberedt til å søke deg videre på musikkutdanning!

Hovedlærere på utøvende musikk:band er trompetist Arne Hiorth (Anja Garbarek, Mari Boine) og gitarist Markus Lillehaug Johnsen (Adam Douglas, Marthe Wang, Ole Børud). Du vil i tillegg få sangtimer med skolens sangpedagog Tone Scott Dahl-Pedersen eller instrumentaltimer på ditt instrument med noen av Norges mest attraktive musikere. Les mer om fordypning og instrumentaltimer her:

Utøvende musikk: Vokal

Utøvende musikk: Gitar

Utøvende musikk: Bass

Utøvende musikk: Tangenter

Utøvende musikk: Trommer

Utøvende musikk: Blås


Som elev på Utøvende Musikk vil du få mange muligheter.
Du får tilgang til studio, samspillrom, øverom og ulike konsertarenaer. 
Fra Aulaen med sine 200 sitteplasser, godt utstyrt med lyd- og lysutstyr, til mindre scener og spennende rom for intimkonserter. Les mer om våre fasiliteter her.Du kan spille på våre huskonserter foran 180 entusiastiske medelever! 
Og du kan få oppleve artister som har eksklusive konserter på skolen. Vi har blant annet hatt besøk av Marthe Wang, Ina Wroldsen, Fieh og Sebastian Zalo.Det er bra å være musiker på en folkehøgskole som ligger i Oslo. Vi får besøk av noen av Norges beste musikere og vi besøker store og små scener rundt i byen. Søk på Rønningen og bli en del av landets største musikkmijø!

 

Håvard Fylsvik .jpg
Håvard Fylsvik
Sondre.jpg
Sondre Jessen Bjerkeli
Mads Antonsen Geriz.jpg
Mads Antonsen Gerzić
Ketil Myhre
Ketil Myhre
Arne Hiorth
Linjelærer Utøvende musikk og Musikkproduksjon
Arne Hiorth
Markus Lillehaug Johnsen
Lærer Utøvende musikk og TSN
Markus Lillehaug Johnsen