Hvordan er rommene?

Rønningen har nye, flotte internat som ble ferdige i 2017. Rommene er lyse og moderne og mange har spektakulær utsikt over Oslo.

• Flest dobbeltrom, noen trippel og noen enkle
  • Alle rommenene har skap, nattbord, pult og stol
  • Seng 90cm bred med overmadrass, dyne og pute
  • De fleste rom har eget bad, mens noen deler bad i små enheter

Elevrommene på skolen er organisert i flere avdelinger. Disse er inspirert av byen Oslo og oppkalt etter byens bydeler som Frogner og Grunerløkka.

Livet i bydelen

Gode fellesskap har vi mange av. Bydelene har stue, elevkjøkken, vaske- og tørkerom. I bydelen lærer elevene å forholde seg til hverandre gjennom det praktiske arbeidet, såvel som å diskutere livets store og små spørsmål.

Som en del av timeplanen vasker elevene både sine egne rom og fellesarealene.

Overnattingsbesøk

Ønskes det overnattingsbesøk av venner og familie er dette selvsagt mulig.

Elevvurderinger

- Jeg kunne ikke hatt et bedre rom og naboer. Mye glad galskap og moro var det. -Simen Saga

- Vi var sykt forskjellige, men fant en ok tone. Rommet ble et fristed, et stille sted. -Gunnar Risholt

- Livet på rommet er ikke en dans på roser, men det er en friplass. Og om du ikke får en BFF, så får du en venn for livet.  -Marie Haugen

Les mer om klasserom og fasiliteter her.