Elevside

Velkommen til Rønningen!

På dette området på vår hjemmeside vil du finne nødvendig informasjon før skolestart. Siden oppdateres ved behov, så følg med jevnlig.

Vi ser frem til å ha deg som elev på Rønningen kommende skoleår. Dette året på folkehøgskole vil bli et uforglemmelig år, «det beste året i mitt liv» som skuespilleren Ane Dahl Torp sa da hun besøkte skolen. Til høsten blir vi omtrent 180 elever på skolen. I tillegg er det 12 miljøstipendiater som er andreårselever og som derfor kjenner skolen godt. Sammen med lærere og andre ansatte vil de sørge for at dere får et flott år.

Vi ønsker at du svarer på Questback-undersøkelsen om internatet slik at vi har litt mer informasjon for plassering på flermannsrom. Vi har kun et fåtall enerom som er forbeholdt elever med dokumenterte spesielle behov.