Amsterdam.jpg (3)

Berlin og Amsterdam

Del på Facebook

På Rønningen er vi veldig stolte av å reise på miljøvennlige studieturer, med et faglig relevant opplegg som gjør turen til noe helt spesielt. I oktober reiser Vokal, Artist, Låtskriver og Dans:kreativitet og koreografi sammen på tur for å oppleve noe av det beste europeisk kultur har å by på. I forkant av studieturen vil vi samarbeide om et felles produkt som vi kan reise rundt med og vise frem.  
Kanskje du har vært i Berlin eller Amsterdam før? På helgetur med familien eller kanskje med hvite busser på ungdomsskolen? Dette blir en helt annen type tur, hvor vi dropper turistfellene, for heller å fokusere på som gjør disse stedene unike for dansere og musikere.
 

Både i Berlin og Amsterdam er det et yrende kulturliv og masse spennende historie. Vi vil dra på mange kule konserter, og komme tett på spennende musikkmiljø. I tillegg får vi med oss kule cafeer og restauranter, vintage-shopping og en deilig storbyatmosfære. Det viktigste vi får med oss er allikevel fellesskapet og vennskapene som oppstår når vi knyttes sammen av felles opplevelser på reise. 
Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer.  Les mer om dette studieturvalget her.