Amsterdam.jpg (3)

Berlin og Amsterdam

Del på Facebook

På Rønningen er vi veldig stolte av å reise på miljøvennlige studieturer, med et faglig relevant opplegg som gjør turen til noe helt spesielt. I oktober reiser Vokal, Artist, Låtskriver og Dans:kreativitet og koreografi sammen på tur for å oppleve noe av det beste europeisk kultur har å by på. I forkant av studieturen vil vi samarbeide om et felles produkt som vi kan reise rundt med og vise frem.  
Kanskje du har vært i Berlin eller Amsterdam før? På helgetur med familien eller kanskje med hvite busser på ungdomsskolen? Dette blir en helt annen type tur, hvor vi dropper turistfellene, for heller å fokusere på som gjør disse stedene unike for dansere og musikere.
 

Både i Berlin og Amsterdam er det et yrende kulturliv og masse spennende historie. Vi vil dra på mange kule konserter, og komme tett på spennende musikkmiljø. I tillegg får vi med oss kule cafeer og restauranter, vintage-shopping og en deilig storbyatmosfære. Det viktigste vi får med oss er allikevel fellesskapet og vennskapene som oppstår når vi knyttes sammen av felles opplevelser på reise.