117.jpg

FotoVideo i BERLIN

Del på Facebook

Vi er skikkelig gira over å være med å kutte klimautslipp og de laaaange flyturene, og reiser i stedet på en superbra og annerledes studietur til hipster- og kunstnerhovedstaden Berlin!Hvert år drar tusenvis av fotografer og designere hit for å bli inspirert, og det skal vi også. I hele to uker skal vi bo, leve og jobbe som kunstnere her, og gjøre ett av verdens kreative mekka til vårt eget.Her møtes den uetablerte, unge kunstscenen med de største stjernene på internasjonalt nivå. Berlin har undergrunn-, hippie-, pønkekultur, det urbane og det grønne i skjønn forening. Gammel arkitektur møter helt nye bydeler der berlinmuren før tok opp plass.Vi utforsker politisk gatekunst i Friedrichshain, går på marked i Kreuzberg, og har piknik på en nedlagt flyplass i Neukölln. Vi studerer gamle mestere på de store museene, og besøker fotografer og designere for å se hvordan de jobber. Vi opplever kulturer og mat fra hele verden (Berlin har verdens beste kebab), i tillegg til fantastiske loppemarkeder.Kanskje du har vært i Berlin før? På helgetur med familien eller kanskje med hvite busser på ungdomsskolen? Dette blir en helt annen type tur, hvor vi dropper turistfellene, for heller å fokusere på det Berlin som berlinerne selv elsker!Når vi ikke jobber med egne prosjekter besøker vi alt fra små undergrunns prosjektrom, godt gjemt for folk flest, til fancy og kommersielle gallerier i ombygde fabrikker. Berlin er en travel by, derfor planlegger vi å ta en pause på veien hjem i en standby som heter Warnemünde. Her har kunstnere funnet ro og inspirasjon i tidligere tider.Det viktigste vi får med oss er allikevel fellesskapet, vennskapene som oppstår når vi knyttes sammen av felles opplevelser på reise.Dette blir en uforglemmelig tur!


Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer.  Les mer om dette studieturvalget her.