15.jpg

Kunstreise til Berlin

Del på Facebook

Vi er skikkelig gira over å være med å kutte klimautslipp og de laaaange flyturene, og reiser i stedet på en superbra og annerledes studietur til hipster- og kunstnerhovedstaden Berlin!

Edvard Munch dro hit for å bli inspirert, og det skal vi også; I opptil tre uker skal vi bo, leve og jobbe som kunstnere her, og gjøre ett av verdens kreative mekka til vårt eget.Kanskje du har vært i Berlin før? På helgetur med familien eller kanskje med hvite busser på ungdomsskolen? Dette blir en helt annen type tur, hvor vi dropper turistfellene, for heller å fokusere på det Berlin som berlinerne selv elsker!

Her møtes den uetablerte, unge kunstscenen med de største stjernene på internasjonalt nivå. Berlin har undergrunn-, hippie-, pønkekultur, det urbane og det grønne i skjønn forening. Gammel arkitektur møter helt nye bydeler der berlinmuren før tok opp plass.Når vi ikke jobber med egne prosjekter besøker vi alt fra små undergrunns prosjektrom, godt gjemt for folk flest, til fancy og kommersielle gallerier i ombygde fabrikker. Vi utforsker politisk gatekunst i Friedrichshain, går på marked i Kreuzberg, og har piknik på en nedlagt flyplass i Neukölln. Vi studerer ny arkitektur og gamle mestere på de store museene, og besøker kunstnere, illustratører og arkitekter for å se hvordan de jobber. Vi opplever kulturer og mat fra hele verden (Berlin har verdens beste kebab!) i tillegg til fantastiske loppemarkeder.Berlin kan også være utgangspunkt for en helgetur til for eksempel Praha.
Det viktigste vi får med oss er allikevel fellesskapet, vennskapene som oppstår når vi knyttes sammen av felles opplevelser på reise.Dette blir en uforglemmelig tur!


NB! Det tas forbehold om endringer på studietur og reisemål i henhold til den globale Corona-pandemiens utvikling, og reiseråd knyttet til dette.