15.jpg

Kunstreise til Berlin

Del på Facebook

Vi er skikkelig gira over å være med å kutte klimautslipp og de laaaange flyturene, og reiser i stedet på en superbra og annerledes studietur til hipster- og kunstnerhovedstaden Berlin!

Edvard Munch dro hit for å bli inspirert, og det skal vi også; Her skal vi gjøre ett av verdens kreative mekka til vårt eget.Kanskje du har vært i Berlin før? På helgetur med familien eller kanskje med hvite busser på ungdomsskolen? Dette blir en helt annen type tur, hvor vi dropper turistfellene, for heller å fokusere på det Berlin som berlinerne selv elsker!

Her møtes den uetablerte, unge kunstscenen med de største stjernene på internasjonalt nivå. Berlin har undergrunn-, hippie-, pønkekultur, det urbane og det grønne i skjønn forening. Gammel arkitektur møter helt nye bydeler der berlinmuren før tok opp plass.Når vi ikke jobber med egne prosjekter besøker vi alt fra små undergrunns prosjektrom, godt gjemt for folk flest, til fancy og kommersielle gallerier i ombygde fabrikker. Vi utforsker kanskje politisk gatekunst, går på marked, eller har piknik på en nedlagt flyplass! Vi studerer ny arkitektur og gamle mestere på de store museene, og besøker kunstnere og arkitekter for å se hvordan de jobber. Vi opplever kulturer og mat fra hele verden (Berlin har verdens beste kebab!) i tillegg til fantastiske loppemarkeder.Berlin er en travel by, derfor planlegger vi å ta en pause på veien hjem i en liten standby som heter Warnemünde. Her har kunstnere funnet ro og inspirasjon i tidligere tider.Det viktigste vi får med oss er allikevel fellesskapet, vennskapene som oppstår når vi knyttes sammen av felles opplevelser på reise. Dette blir en uforglemmelig tur!


Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer.  Les mer om dette studieturvalget her.