image4.jpeg (1)

Palestina

Del på Facebook

Vi reiser til Palestina og Israel  - til våre partnere i YMCA og YWCA.  Rønningen har gjennomført studieturer til Palestina og Israel i mange år og har gode erfaringer med møte med KFUK-KFUMs partnere og ungdommer som er med i programmene her. 

På turen til Palestina og Israel får du oppleve livet for palestinere på Vestbredden og i Jerusalem, så vel som for israelere i Jerusalem og Tel Aviv og i bosetninger inne på Vestbredden. Vi har base i Bethlehem, og derfra besøker vi Jerusalem, Ramallah, Hebron og andre destinasjoner på Vestbredden. Du får lære om konflikten i Midtøsten og om livet til palestinske ungdommer som lever under okkupasjon. Vi besøker hellige steder som Klagemuren og Al Aqsa-moskeen i konfliktfylte Jerusalem. Vi drikker nypresset granateplejuice og spiser verdens beste falafel. Du får lære om konflikten i Midtøsten og om livet til palestinske ungdommer som lever under okkupasjon, samtidig som du får anledning til å gjøre en innsats for å bedre palestineres livsvilkår gjennom YMCA og YWCAs Joint Advocacy Intiative (JAI) og Oliventrekampanjen. 


Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Ten Sing Norway har også erfaringer med studieturer i Europa med besøk til ungdommer i Tyskland og Danmark som driver med ten Sing på ulike måter her. Dette er et alternativt studieturmål om gruppa felles ønsker dette som alternativ. 

 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer.  Les mer om dette studieturvalget her.