image4.jpeg (1)

Palestina/Israel

Del på Facebook

Vi reiser til Palestina/Israel sammen med linje Globalt Engasjement. Dette er en tur Rønningen har gjennomført i mange år og har svært gode erfaringer med. Dersom du ikke ønsker å delta på seksjonsturen vil det bli et alternativt opplegg i Oslo eller andre muligheter.

På turen til Palestina og Israel får du oppleve livet for palestinere på Vestbredden og i Jerusalem, så vel som for israelere i Jerusalem og Tel Aviv og i bosetninger inne på Vestbredden. Vi har base i Bethlehem, og derfra besøker vi Jerusalem, Ramallah, Hebron og andre destinasjoner på Vestbredden. Du får lære om konflikten i Midtøsten og om livet til palestinske ungdommer som lever under okkupasjon. Vi besøker hellige steder som Klagemuren og Al Aqsa-moskeen i konfliktfylte Jerusalem. Vi drikker nypresset granateplejuice og spiser verdens beste falafel. Du får lære om konflikten i Midtøsten og om livet til palestinske ungdommer som lever under okkupasjon, samtidig som du får anledning til å gjøre en innsats for å bedre palestineres livsvilkår gjennom YMCA og YWCAs Joint Advocacy Intiative (JAI) og Oliventrekampanjen. 


Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer.  Les mer om dette studieturvalget her.