massimo-virgilio-V_6xe2RA9q8-unsplash.jpg

Sardinia/ Italia

Del på Facebook

I oktober tar vi på Empower turen til varmere strøk for å senke pulsen og finne energi. Sardinia er helt klart det perfekte stedet å dra til for å bruke tid på velvære for kropp og sjel. 

Midt i Middelhavet ligger Sardinia – en italiensk perle av en øy med hvite karibiske sandstrender, ekte matkultur, gjestfrie mennesker, historiske steder og fantastisk landskap. 

Sardinia er faktisk en av kun 5 Blue Zones i hele verden. «Blå sone» er beskrivelsen av områder hvor folk lever mye lenger enn gjennomsnittet i resten av verden. Hvorfor er det slik? Kan sol, tempo i hverdagen, levemåte og kosthold være noe av nøkkelen? 

Vi tester livet på Sardinia. Vi nyter den rene luften, roen, det turkise havet, den vakre naturen og kortreist deilig italiensk mat. Med yoga på stranda, sykkeltur, fjelltur, pizza og pasta, olivenolje, honning og fisk som noen av ingredienser. 

Bli med til Sardinia for en magisk opplevelse og en smak av det ekte Italia. 


Pris på studieturen finner du her. Det tas forbehold om prisendringer i henhold til den globale utviklingen i en verden som er preget av kriser og usikkerhet. 


Rønningen tilbyr også et gratis alternativ til sine elever: OSLOVE - studietur i egen by. Dette er studieturvalget for elever som ikke er med på linjenes studieturer. Les mer om dette studievalget her. Denne studieturen kan kombineres med trening i egen klubb.