12657413 10201325746260933 5574492006746376247 O

Vel overstått!

Dans
Del på Facebook

5. januar var vi på danselinja tilbake på skolen etter en god juleferie. Fra da av har det vært fullt kjør for både lærere og elever, for knappe fire uker senere skulle vi ha ferdig en hel danseforestilling som skulle vises for medelever og besøkende på åpen dag.

Det har vært hard jobbing både morgen og kveld, og dette vistes godt på resultatet; en flott og variert forestilling, hvor vi virkelig fikk vist mange forskjellige sider innen dans. Publikum fikk se alt fra ballett og moderne til hiphop og afroinspirert dans.

Til sammen var det 18 nummer, og det sier litt om hvor hardt alle har jobbet. Lærerne Julie og Kristina har stått for opptil flere fine fellesnummer, samtidig som mange elever har lagd egne koreografier. Undertegnede fikk nyte synet av det hele bak miksebordet, og er meget stolt av danserne!

Tekst: Ingunn Borvik, stipendiat ved danselinjen

Foto: Marie Emilie Nesttun Øyen og Sture H. Vareide.