Mandag 14. oktober begynte FotoVideo et treukersprosjekt i samarbeid med både danseklassen og enkelte elever fra bandklassen; Dansefilm. Klassene ble delt inn i 4 grupper, hvor hver gruppe fikk en låt som noen bandelever hadde komponert, og ut i fra det de fikk, skapte de ideer om hvordan de ville at dansefilmen skulle se ut.

Etter at ideene hadde poppet opp i hodene og blitt notert ned på papir, begynte selve planleggingsfasen: location, koreografi, lys, kostyme, storyboard osv. Alt måtte noteres ned og rollene ble fordelt.

Koreografien sitter, storyboardet er ferdig tegna, location er funnet. Etter en uke med nøye planlegging, var det duket for selve filmuka. 

Så begynte alt etterarbeidet. Alt av klipp skal ses igjennom for å finne ut av hva som kan brukes eller ikke. Mens FotoVideo-klassen gjør grovklippingen, holder danseklassen på med egen undervisning, før de får komme til redigeringsrommet og se igjennom det som er blitt gjort.

Gjennom tre hardtarbeidende uker som har gått med til både planlegging, filming og redigering, er endelig resultatet klart. Deadlinen er 12:00, fredag 1. november, hvor det blir premierevisning for de involverte i prosjektet, etterfulgt av en premierefest.