FotoVideo

Instagram
Bilder
Video

Vil du kunne mer enn å sette filter på instagrambildene dine? Lag bildene du drømmer om og som skiller seg ut. FOTOVIDEO er stedet for deg som vil fortelle de beste historiene med film, bilder og digitale illustrasjoner.

Mål for linja


Du skal få lage bildene du drømmer om og ha det gøy mens du jobber! Om det er i fotostudio, på filmlocation i Oslo eller i redigeringsrommet på skolen. 

Studietur
Berlin

Velkommen til et digitalt eventyr!

Kunne du tenke deg å teste ut om innholdsprodusent, fotojournalist, videoskaper eller visuell historieforteller kan være en framtidig jobb for deg? Da er FotoVideo på Rønningen stedet å sjekke det ut!

Ole jobber som fotograf og innholdsprodusent etter FotoVideo, les mer her.

På FOTOVIDEO: digital design jobber vi med visuell kommunikasjon. Vi skaper hverdagsmagi når vi jobber mot samme mål: Å ha det gøy mens vi jobber og skaper uttrykkene vi drømmer om. Vi tar utgangspunkt i foto og video og redigerer videre til vi får spennende digitale uttrykk, enten gjennom bilder, design, film og digital illustrasjon.


Å bli god tar tid – uansett hva du driver med. Hos oss får du boltre deg i eget stort fotostudio med masse lysutstyr. Vil du heller ut på location ligger Oslo for dine føtter – klar til å bli utforska av deg. Når opptak er gjort venter macrommet på deg. Der setter vi på god musikk, drikker alt-for-mye-koffein og kommer i god flyt. Her bruker du din egen maskin eller en av macene våre. Har ikke photoshop, sier du? Null stress, du får hele Creative Cloud pakka fra oss. Da har du alt du trenger for å lage din egen magi. Når vi jobber med prosjekter fylles rommet med god energi, kreativitet og god stemning.


På FOTOVIDEO: digital design jobber vi kreativt og da blir vi kreative. Som elev har du stor påvirkningskraft i hvilke typer bilder, film og design vi skal lage. Har du sett noe på instagram som du har lyst til å lære? Si fra!

 

Vi ligger i Oslo som den eneste folkehøgskolen i hovedstaden. Du får reisekort i Oslo fra oss. Her får du alt fra urbant hipstermiljø til sjøliv og fjord til skog og mark. Alt innen en halvtimes radius. Vi besøker flere ulike mediemiljøer i byen, går på utstillinger, deltar på workshops og utforsker byen på egen hånd.

 


Vi er skikkelig gira over å være med å kutte klimautslipp og de laaaange flyturene, og reiser i stedet på en superbra og annerledes studietur til hipster- og kunstnerhovedstaden Berlin! Les om turen her.


 


Velkommen til Folkehøgskolen i Oslo

toppidrett_shoot005.jpg
Zara Prinsen
LA_2017_081.jpg
Olav Pettersen
LA2_2015_106.jpg
Elise S. Bonilla
LA_2017_097.jpg
Rasmus M. Pedersen
Sture H. Vareide
Lærer FotoVideo
Sture H. Vareide