I to uker vier FotoVideo på Rønningen Folkehøgskole seg helt og holdent til fashionfoto eller motefotografering om du vil. Prosjektet kulminerer med en forrykende fotoshoot med modeller og make-up artister fra NISS. Det vil bli en dag med action og moro i fotostudioet vårt på skolen. 

Denne uka har vi jobbet med inspirasjon på mange ulike måter. Vi har diskutert bilder, laget egne inspirasjonsmapper, sett flere filmer fra ulike fotoshoots, vært på utstilling og hatt en fotoshoot med modell og make-ap artist fra The Body Shop.

Shoot Gallery er et nystartet fotogallereri på Frogner i Oslo. De starter på toppen og viser en utstilling med Sølve Sundsbø – en av verdens ledende motefotografer. Den måtte vi selvfølgelig se og vi fikk se bilder som ga oss både inspirasjon og iver til å sette i gang selv. 

FotoVideo på Rønningen Folkehøgskole er heldige å få samarbeide The Body Shop Norge. Deres offiselle make-up artist, Tore Petterson, hadde med seg en flott modell, Jessica Anderberg, og lot elevene få prøve seg som motefotografer. Litt spenning og nervøsitet i starten, men etterhvert koste alle seg i studio og bildene ble smashing! På videoen under kan du se litt hva The Body Shop og Tore har gjort i samarbeid med designeren Leila Hafzi.

Det har vært en innholdsrik og hektisk uke og neste uke møter vi studentene fra NISS for å planlegge den STORE shooten. 

Arbeidstittelen er «kreativ eleganse». Hva det innebærer vet vi ennå ikke, men om ikke lenge kan vi vise mange flotte fashionfotografier, så følg med på fortsettelsen.