FotoVideo-linja på Rønningen folkehøgskole har hatt en fotoshoot med modeller og make-up-artister fra NISS. Rønningen folkehøgskole har i flere år hatt et samarbeidsprosjekt med studentene på NISS og tema for årets fotoshoot var kreativ eleganse. Dagen begynte med en felles samling hvor gruppene gjennomgikk de siste forberedelsene, som å henge opp bakgrunner, rigge lys og kamera osv. Studentene fra NISS var allerede i gang med styling og sminking av modellene.

I løpet av dagen kom gruppene inn til studio en etter en. Samtlige på gruppene tok bilder og stylistene hoppet fram og tilbake på settet for å justere detaljene på modellene. Gruppene har ikke lang tid på selve shooten og hadde bare 45 minutter til rådighet.

Dagen avsluttes med en koselig vaffelkveld med klassen. En bedre avslutning på en hektisk periode kunne det ikke vært.