Fotoutstilling Charlottechristensen 8

Fotoutstilling og julekafè

FOTOVIDEO: digital design
Del på Facebook

Julestemningen kom litt på forskudd til Rønningen der elevene på fotovideo på søndag den 30. november stelte i stand fotoutstilling i aulaen. Det var dekket på bord med lys og pepperkaker, julemusikk i høytalerne og et festbord av en kiosk der det ble solgt vafler, saft og kaffi, kaker og kakebokser! Elevene fikk stille ut 2 bilder hver som de har tatt, som det også var mulighet til å få kjøpt. Salget var en suksess, og det ble solgt 3 bilder! I tillegg var det mulighet for familier og Rønningen elever til å ta julebilder i studio. Det var innom to familier og stipendiatene stillte gladelig opp til photoshoot! Tilsammen klarte elevene å samle inn over 4000,- som skal bli brukt til klasseturen til LA i Februar.