FotoVideo på Rønningen Folkehøgskole turnerer Los Angeles om dagen. Filmbyen har mye og by på både for de med fotointeresse og de med filminteresse. Passe jetlagged startet vi turen med sykkeltur langs Venice Beach. Været var med oss og vi fikk en flott tur langs stranden. Dagen etter foret vi øyne og sjel med flere fotoutstillinger. Bergamot Station er et kunstsenter med flere fotogallerier og her fikk vi blant annet oppleve bilder av Michael Kenna! 

The Getty Center var neste stopp. Et stort kunstkompleks med bra utsikt over LA. 

Torsdag besøkte vi Annenberg Space for Photography. Dette er et moderne senter for fotografi med en stor utstilling fra National Geographic. Mye kule inntrykk fra både stills og levende bilder her. Guiden vår Wes var kjenpehyggelig og vi fikk mange bra tips fra han.

Fredag var vi på omvisninger på LA Recording School og LA FIlm School. To gode skoler som utdanner mange av nye mennesker i musikk- og filmbransjen. Begge skolene ligger i Hollywood så vi måtte selvfølgelig utforske hva som var her. Masse rare mennesker og vi gikk langs Walk of Fame og fant favorittene våre både her og der.

Lørdag var det tid for Universal Studios! Et høydepunkt for mange der vi får være med på studiotour der alle filmene lages. Mange kule berg og dal baner og andre rides og attraksjoner gjorde dette til en mrsom og aktiv dag. Oda og June traff til og med en av favortittskuespillerne sine fra en TV-serie!

Søndag var vi på studiotour hos Warner Bros. Nok et høydepunkt å kunne vandre rundt i studioene til seriene The Mentalist og Big Bang Theory! Alle Harry Potter fansene fikk sitt i museet der hele annen etasje er viet kostymer og effekter fra disse filmene. Søndag kjørte vi også opp til Yucca Valley der vi overnattet for fotosafari i Joshua Tree Natinal Park. Søndagskvelden ble avsluttet på Pappy & Harriets Pioneertown Palace - en skikkelig westernsaloon med liveband på scenen.

La32

Joshua Tree er noe for seg selv. Spektakulære steinformasjoner og ikke minst de kule Joshua trærne. Veldig ulikt den naturen vi er vant til og vi fikk mange fine bilder herfra. Noen fikk også en stikk eller to fra den noe hissige Cholla-kaktusen... Fra Joshua Tree gikk turen videre til San Diego der vi skal utforske denne californske perlen av en by.