Årets FotoVideo- elever er ikke som tidligere elever som har gått på Rønningen. Årets kull er en salig mix av både modeller, bolere, pappagutter, søte jenter, sang-glade sjeler og selvsagt kreative fotografer. Sammen lager de fest og baluba i hverdagen på Rønningen.

Undervisningen har til nå bestått av å lære grunnleggende kamerateknikk, bildebehandling og hvordan vi får best mulig resultat. Hver dag har vi våre egne photoshoots, både av hverandre og oss selv. Vi har blant annet fått laget en utstilling av våre egne selfies som pryder veggen ved Mac-rommet. Ordet «utflukt» er heller ikke et ukjent ord for læreren vår, Sture, som drar oss med gjennom hele Oslo by for å finne locations til mulige photoshoots. Vi har merket at de strøkene Sture er mest fan av, er ghettoene i Oslos gater. Vi er veldig takknemlig for stipendiaten vår, Karianne, og klassemaskoten vår, Jolly Roger, som passer på oss.

Karianne002

IMG 8448

Kristian 2

Blogg Charlottechristensen211

Blogg Charlottechristensen210

Tagging

Når vi jobber med kamerateknikk får lærer Sture oss ofte til å ta bilder av han. Kanskje han trenger et nytt profilbilde? Hos noen elever ser vi hvertfall en stadig utskifting av profilbilder etter portrettfotografering.

Kristian 3

Noen skoledager er tyngre enn andre, for eksempel da vi ble dratt med til Nydalen for å se et show kalt Senkveld… Vi måtte sitte på skolebenken i tre timer og klappe. Vi fikk heldigvis gjort noe mer praktisk og fagrelatert der vi tok bilde med Thomas og Harald i slutten av timen. Det var gøy. Noen ble litt mer starstrucked enn andre kan man si…

20140904 204259 1

 20140904 203742

Som dere sikkert forstår har vi det veldig gøy på skolen, der vi får se verden på en annen måte: Gjennom kameraet. Vi får se hva Oslo virkelig har å tilby, ved å se og utforske hver krik og krok. Det å ta bilder er for oss en kunst, som vi håper å kunne formidle videre til andre.

Skolebuss Klassen

Det gode samholdet i klassen vår gjør at vi også har et godt miljø for læring. Vi er ivrige, vi oppmuntrer, lærer av og hjelper hverandre. Vi ser frem til et flott år sammen, og gleder oss til å kunne utvikle kunsten vår. Følg oss gjerne videre her på bloggen!

DSC 0681