Niss2015 Shoot014

Fotoshoot ned Westerdals

FOTOVIDEO: digital design
Del på Facebook

Tekst: Maria Emilie Nesttun Øyen

Med jetlagen fortsatt hengende i kroppen hos noen ble FotoVideo kastet uti et nytt samarbeidsprosjekt. Det var tid for årets photoshoot med makeup-linjen på Westerdals(NISS). Uken begynte med å møte gruppene sine på Westerdals, og planlegge shooten. Gruppene på Westerdals hadde kommet med kreative temaer, og sammen jobbet vi videre for å klargjøre shooten. Tirsdag ble brukt til å teste lys i studio for FotoVideo sin del, og studentene på Westerdals jobbet med sminke og styling.

Film produsert av Karianne Roti Uttgaard

Onsdag var den store dagen, alt var klart for photoshoot! Elevene på FotoVideo ga instruks til modellene, tok bilder, og holdt energien oppe mens studentene på Westerdals passet på at sminke og styling var perfekt til enhver tid. Det er kjempegøy å ha samarbeidsprosjekter med andre, og når det er noen utenfor skolen blir alt mer seriøst, og man føler på presset. Nå er samarbeidet over for denne gang, men flere har nok fått kontakter og kommer til å samarbeide flere ganger.