Street 003

Slik starter et skoleår på FotoVideo og Digital Design

FOTOVIDEO: digital design
Del på Facebook

Lurer du på hvordan linjene FotoVideo og Digital Design starter et skoleår? Svaret er med bånn gass og testing av alt det kule utstyret de har å boltre seg med!

 

Fotovideo010

Klassene har brukt det nye studioet for å teste ulike lysrigger, de har lært seg hva ISO, blender og lukker er. Siden Rønningen ligger i Oslo må vi jo utforske byen og så langt har elevene vært langs Akerselva, vandra rundt i Barcode, funnet kul graffiti rundt Blå og Hausmania. Akkurat nå jobber vi med lysmaling og lager bilder som skal stilles ut på Elvelangs - det er en begivenhet du bør få med deg. Det skjer torsdag 22. september. Der stiller Rønningen mannsterke med opplegg fra hele fem linjer. Følg med!