Screenshot_20180930-111111.png

Besøk av Funkygine og fotografen til Karpe Diem

FotoVideo
Del på Facebook

Fotografen til Karpe Diem med det lange navnet: Michael «Mike» Ray Vera Cruz Angeles, kom til Rønningen for å ha en fotoshoot med Reebok.

 

Fotovideo og Digital Design fikk møte en av "Norges kuleste fotografer". Mike jobber til daglig med artister som Astrid S, Karpe, Arif og Unge Ferrari. Morsomt var det at en av årets elever hadde jobba med Mike under en Karpe konsert hvor de begge fotograferte. Elevene på FotoVideo og Digital design fikk også tid til å vise fram sine instagrambilder for fotografen og Mike var positivt overrasket over det høye nivået.

 

Etter hvert kom Reebok og holdt et foredrag om hvordan treningsklær-bransjen fungerer og om forskjeller mellom det Norske og det Amerikanske markedet.


Til slutt kom en av norges største instagrammere: Jørgine(@funkygine) med sin nyfødt baby for å bli fotografert av Mike, med lyssetting av lærer Jens Emil Asp.

"Dette viser av vi har et ettertraktet fotostudio og fordelen av å gå på en folkehøgskole i Oslo" mener FotoVideo-lærer Sture Vareide.