Bli kjent dag

Første skoledag starter med klassisk musikk på morgensamling, etterfølgt av rektors morgentale, litt praktisk informasjon, Rønningen-quiz, og tilslutt en brannøvelse. Elevene viste seg å ha overraskende god peiling på alt fra Rønningens verdier og (spøkelses)historie, til hemmeligheter om lærere. Vaktmester var særlig fornøyd da samtlige elever stod fint oppstilt på rekke og rad under brannøvelse.Dagen fortsatte med sang, dans og kreativitet da klassene måtte samarbeide på helt nye måter for å løse ulike oppgaver. Klassene fikk prøve seg på alt fra navneleker, frisbee-kasting, sang, dans, til å slå opp lavo i grotte og balanseøvelse på en stubbe. På siste post var det rose-seremoni der hver elev ble tildelt hver sin rose. Tilslutt danset og sang hele gjengen flerstemt, mens lærerne klappet i takt. Dette ser ut til å bli et bra år. Vi gleder oss.