Konsert Marthe 2.JPG

Marthe Wang - konsert i skoleavslutningen på Rønningen

Del på Facebook

Nest siste kveld på Rønningen, og vår egen Marthe Wang tok med seg bandet sitt og holdt en forrykende konsert foran et begeistret publikum.

Som lærer for elever på årets Vokal, Artist, Låtskriver er Marthe er stort forbilde, og gjennom året har hun også bidratt med noen av sine låter for hele skolen, f eks Til deg til et helt knyst og lyttende publikum under åpningsfesten på Rønningen i begynnelsen av skoleåret. 

Siden den gang er Marthe nominert til Spellemannsprisen også for sitt andre album. Marthe har fått svært gode kritikker for begge sine album, Ut å se noe annet og Bakkekontakt, og blant annet blitt tildelt Tonos Edvard-pris som tekstforfatter og komponist.

Med stor musikalitet og spilleglede fikk elevene oppleve en eksklusiv konsert på Rønningen. Dette til tross for at konsert- og kulturtilbudet ellers i Oslo er nedstengt under pandemien. Gleden over å kunne ha en eksklusiv konsert for 200 var desto større for alle!

I bandet hadde Marthe som vanlig med seg gitarist og produsent, Markus Lillehaug Johnsen, som har vært lærer på musikkseksjonen på Rønningen i 12 år, og Jonas Kilmork Vemøy, trompet, perc og keys (også instrumentallærer på Rønningen for blås). Med seg hadde hun også Snorre Kiil Saga, lærer for basselevene på Rønningen, samt Lars Andreas Aspesæter (keyboard) og Ola Øverby (trommer). 

Marthe inviterte også opp vår egen Sølve Styve Etnestad, linjelærer for Vokal, Artist, Låtskriver, som gjorde sin egen P3-hit, Pillars in the Ocean, fra debutalbumet Come Closer.

Nest siste kveld på Rønningen, og hva passet vel bedre enn en duett til ekstranummer; The time of my life, til allsang med elevene. 

Takk til Marthe, bandet, Sølve og elevene for en storartet nest siste kveld på Rønningen!