Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon

Instagram
Bilder
Video
  • Låtskriving
  • Sceneopptreden
  • Konsertprosjekter
  • Individuelle sangtimer

 

Mål for linja

Du skal få utvikle ditt personlige og artistiske uttrykk både på scenen og i studio.

Studietur
Addis Ababa, Etiopia

Med topp plassering i Oslo og et unikt lærerteam i ryggen har du en fantastisk mulighet til et år med fokus på Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon. 

 


På Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon skal du få utvikle deg som låtskriver, musiker og artist, - i studio og på scenen. Vi ønsker at alle søkere sender demo til post@ronningen.fhs.noRønningen tilbyr en praktisk tilnærming til musikk med konsertprosjekter og arbeid i studio som en del av tilbudet. 
Du får tilbud om timer med sangpedagog, instrumentallærer eller produsentveileder gjennom året.

Felles i musikkseksjonen jobber vi med emner som bransjekunnskap, formidling, musikkteori og rytmisk trening, og hjelper til med forberedelser til eventuelle opptaksprøver.På Rønningen blir du en del av et nettverk av unge mennesker som elsker musikk! Vi samarbeider tett med Utøvende musikk og de andre sceniske linjene på skolen. Sammen arrangerer vi konserter med full lyd- og lysrigg, og mer intime konserter på mindre scener. Med mange entusiastiske medelever i publikum tar det ikke lang tid før du føler deg trygg på scenen!Med folkehøgskole i Oslo har vi tilgang på artister som spiller konserter hos oss, vi drar på konserter i byen, og ikke minst blir vi ofte invitert til å bidra på TV-produksjoner for ulike program og artister.

Av låtskrivere og artister som har vært innom Rønningen  de siste årene, kan vi nevne FIEH, Ina Wroldsen, Marthe Wang, Sebastian Zalo, Beharie, Casa Murilo, Something Personal, Ole Børud, Thea Wang, Adam Douglas, Dancing the conga, Laupsa Lokomotiv, SKAAR og Kim Ofstad (D´Sound) - enten med konsert, gjennom preproduksjon lagt til Rønningen, masterclass, eller rett og slett hele pakka. Når vi holder på med musikkproduksjon i studio får du mye veiledning på dine egne studioprosjekter, der studioteknikk og låtskriving har høyt fokus. I Rønningens studioer er lærings DAW Logic Pro X.

Rine.png
Rine
Mina.png
Mina
Amely farger.jpeg
Amely
Thea_Emilie_Wang_Kongsberg_Jazzfestival_2017_(201449).jpg
Thea Wang
Sølve Styve Etnestad
Lærer Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon / Utøvende musikk
Sølve Styve Etnestad
Markus Lillehaug Johnsen
Lærer Utøvende musikk, TSN , Artist/Låtskriver og Musikkproduksjon
Markus Lillehaug Johnsen
Tone Scott Dahl-Pedersen
Sangpedagog og lærer Utøvende musikk
Tone Scott Dahl-Pedersen